Buffetten

Voorgerechtenbuffet

Koude buffet voorgerechten

Carpaccio van rund met parmezaan en wasabi

Gerookte zalm met lente uitjes en bieslook

Gestoomde zalm met pesto

Tomaat mozzarella met Gandaham

Carpaccio van tomaat met grijze garnaaltjes

Vittelo tonato met kappertjes

Assortiment koude groentjes

Aardappelsalade

Griekse pastasalade

Warm buffet voorgerechten

Scampi met pasta pesto en zachte currysaus en fijne groentjes

Coquille met bieslook pasta en saffraansausje en fijne groentjes

Gevulde tongrolletjes met champignon risotto

Soep


Hoofdgerechtenbuffet

Vol au vent met aardappelmousseline en frisse salade

Stoverij (van varkenswangetjes) met verse frietjes en frisse salade

Gentse waterzooi met natuuraardappeltjes, worteltjes en courgette

Penne met scampi, fijne groentjes en zachte curry

Coquille met farfalle en saffraansausje

Zalmfilet met spinazie of prei met aardappelmousseline

Varkenshaasje met rösti en groentenassortiment

Osso bucco met kruidige aardappeltjes en zuiderse groenten

Paëlla, Kip en fruit de mer met tomaat en erwtjes

Bouillabaisse, verschillende soorten vis

Côte a los met bearnaise saus, gebakken aardappeltjes

Prijs afhankelijk van gekozen gerechten en personen
buffet

Hoofdgerechten op de teppanyaki

Scampi

Zalmfilet

Eendenborstfilet

Ossehaas

Cote a los


Dessertbuffet

Chocolademousse met smarties of witte chocoladeschilfers of tricolore knisper

Tiramisu met boudoir koekjes of speculaas

Crème Brûlée met echte vanille

Panna cotta met echte vanille, rood fruit en frambozencoulis

Dessert special, frambozencoulis, rood fruit, mascarpone mousse, eiwittopping

Fruit, ipv carpaccio van ananas

Pannenkoekjes Suzette met vanille-ijs

Trio van dessert, chocolademousse, tiramisu en crème brûlée 

IJslammetje op naam met vers rood fruit en frambozencoulis

Macarons

Cupcake

Mini gebakjes

Assortiment koekjes


Buffet

Voorbeeld 1

Hapjes

Gerookte eendenborst met meloen en honing

Pompoensoepje

Marmietje met scampi en kruidenboter

Koud buffet

Tomaat mozzarella met Parmaham

Vittelo tonato met kappertjes

Warm buffet

Botervis met fijne groenten en pasta pesto

Stoverij met aardappelmousseline en worteltjes

Gegrilde kipreepjes met terryakki saus en rijst


Italiaans buffet, vanaf 12 personen

Hapjes

Bruschetta con fungi

Spiesje tomaat mozzarella met pesto

Millefeuille van gerookte zalm met kruidenkaas

Voorgerecht

Carpaccio van rund, parmezaan, wasabi

of

Vittelo Tonato 

Hoofdgerecht

Lasagne met verse zalm en spinazie

Farfalle met scampi, fijne groentjes en saffraansaus

Penne met 4 kazen, spekblokjes, tomaat en courgette

of

Osso Bucco met Provençaalse saus kruidige aardappeltjes 

Dessert

Tiramisu met speculaas

Italian coffee (niet mogelijk voor afhaal) 

Koud buffet ( vanaf 8 personen ) 

Grijze garnaal met tomaat

Gestoomde zalm met groene pesto

Gerookte zalm met uitjes

Scampi spiesje met zachte kruiden

Gemarineerde coquille met shuka wakame

Kipfilet met ananas

Vittelo Tonato

Carpaccio van rund met parmezaan en wasabi

Mousse van ham met uienconfituur en amaretti

Gandaham met meloen

Tomaat mozzarella met pesto en olijfolie

Witte koolsla met noten

Komkommer in tuinkruidendressing

Bloemkool met bieslookvinaigrette

Worteltjes met honing

Huisgemaakte aardappelsalade 

Huisgemaakte Griekse pastasalade

Huisgemaakte mayonaise, tartaar en cocktail saus

traiteur kokoon
jan & britt
dumon - vangoethemd
heirweg 182
8500 kortrijk
tel 056 25 29 71